Sibafestin konserttien lippujen ennakkomyyntiä hoitaa Lippupalvelu (p. 0600 10 800, 1,98 €/min + pvm). Käytössä on myös printtilippu.

Sibafestin tapahtumien pääsylippujen kategoriat:

  1. Normaalihintainen / lapset 4–17 v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät
  2. Ryhmäliput -10 % normaalihintaisesta lipusta, ryhmän minimikoko 10 henkeä.
  3. Poikkeukset: Musiikkitalon konserttisalin konserteissa 30.1. (Movies) ja 2.2. (Musiikki joka valitsi minut – konsertti Vesa-Matti Loirille) on kaksi lipunhintaa, jotka määräytyvät valitun paikan mukaan. Näissä tapahtumissa ei ole tarjolla muita alennuslippuja.

Ryhmälippuja voi ostaa seuraavasti:

  • Lippupalvelun puhelinpalvelun kautta, p. 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18. Puhelinpalvelun kautta voi saada ryhmäliput myös laskulla.
  • Musiikkitalon lipunmyynnistä suoramyyntinä (ei varauksena), kun asiakas menee henkilökohtaisesti lipunmyyntiluukulle ja maksaa liput samalla kertaa. Toistaiseksi Musiikkitalon lipunmyyntiin ei voi soittaa.

Lippujen hinnat on ilmoitettu Sibelius-Akatemian verkkosivuilla palvelumaksuineen. Musiikkitalon lipunmyynnistä ostettuna konserttilipusta ei peritä erillistä palvelumaksua. Lippupalvelun verkkosivuilta, täyden palvelun myyntipisteiltä, puhelinmyynnistä, R-kioskilta sekä puhelinpalvelusta varatessa ja myyntipisteestä (myös Musiikkitalosta) noudettuna palvelumaksut määräytyvät seuraavasti:

Perustoimituskulut:
Hinta 0–10,00 €: 1,50 € / lippu
Hinta 10,01–39,99 €: 2,50 € / lippu
Hinta 40 €–: 3,50 € / lippu

Muut mahdolliset kulut:
Varausmaksu 2,00 / lippu
Posti kotimaa 10,00 euroa / tilaus
Posti ulkomaa 40,00 euroa / tilaus
Nouto Lippukauppa 1,50–5,50 euroa / lippu
Nouto R-kioski 2,50–4,50 euroa / lippu

Musiikkitalon lipunmyynti on auki:
Ma-pe klo 9-18, la klo 9-17 sekä tuntia ennen konsertin alkua
Poikkeukset: www.musiikkitalo.fi

Helsinki-kortilla saa 20 % alennusta ennakkoon ostetuista Sibelius-Akatemian konserttilipuista.

Pyörätuolipaikat Sibelius-Akatemian saleissa Musiikkitalossa

Sibelius-Akatemian konserttien pyörätuolikäytäntö on muuttunut. Avustaja pääsee esitykseen pyörätuoliasiakkaan kanssa samalla lipulla, eikä erillistä avustajalippua enää tarvitse ostaa. Pyörätuoliliput ovat saatavissa nyt myös Lippupalvelun verkkokaupasta. Lippuun tulostuu maininta avustajasta. Avustajan paikka on salissa pyörätuoliasiakkaan paikan vieressä.

Lisätietoja esteettömyydestä Musiikkitalossa

Sonore
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 112-114 ja 130-132).

Camerata
Saatavilla kaksi pyörätuolipaikkaa ja kaksi avustajapaikkaa (paikat 149-152).

Black Box
Saatavilla neljä pyörätuolipaikkaa katsomon ylätasanteella.

Pyörätuolipaikat kyltitetään aina Varattu-lapuin. Jos paikat jäävät käyttämättä, ne voidaan antaa Taideyliopiston vapaalippulaisille tai vapauttaa myyntiin normaalipaikoiksi puolta tuntia ennen konserttia.

Jos konserttiin saapuu isompi pyörätuoliryhmä tai muuten liikuntarajoitteisia tai muita erityispalveluita tarvitsevia henkilöitä, toivomme asiasta etukäteistietoa (konsertin tuottajan yhteystiedot löydät haluamasi konsertin Lisätietoja-kohdassa verkkosivuillamme). Näin osaamme palvella tarpeen vaatimalla tavalla.

Naulakkomaksu Musiikkitalossa

Musiikkitalon naulakkopalvelun hinta on 2 euroa / asiakas. Yhden aikuisen naulakkomaksuun sisältyy yhden alle 12-vuotiaan lapsen vaatesäilytys.

Maksullinen naulakkopalvelu on paikalla konserttipäivinä kaksi tuntia ennen konsertin alkua sekä talon sulkemiseen saakka. Muina aikoina ulkovaatteet voi jättää omalla vastuulla vartioimattomaan naulakkoon.

Naulakkomaksun voi maksaa maksuautomaatteihin, jotka sijaitsevat Mannerheimintien pääsisäänkäynnin luona olevien hissien vieressä sekä pääaulassa. Lisäksi naulakkomaksulipukkeen voi ostaa Musiikkitalon lipunmyyntipisteestä tai suoraan tasarahalla naulakkohenkilökunnalta.